Søk i denne bloggen

tirsdag 30. august 2016

Lavkarbofocaccia

Har prøvd meg på denne varianten funnet på LCHF bloggen. Slett ikke værst. Jeg hadde hverken oliven, timian eller olivenolje, men tok soltørkede tomater på halve.
Jeg tror oppskriften hadde tålt enda mer kremost og gjerne en  teskje eller mer med hvitløk... uansett, godt som brød alternativ. Det slår jo selvfølgelig ikke vanlige fine baguetter med smør, men som sagt et GODT alternativ som man fort kan vende seg til.

Her er oppskriften:


3 egg
75g kremost
1/2 dl fløte
2 dl sesamfrø
1 ss fiberhusk
1ts bakepulver
litt salt & sukrin
olivenolje
litt havsalt
rosmarin (kan byttes ut med andre krydderurter)
oliven (kan sløyfes)

Knus sesamfrøene, og bland alt sammen. Helles i en ildfast form og settes i ovnen på 175 grader i 30 minutter. Strø havsalt, olivenolje, oliven, soltørkede tomater, el på toppen før du setter in formen.
La avkjøle litt før du deler opp i stykker.

ENJOY

Funnet hos :


http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/06/focaccia.html?showComment=1312125123466#comment-c5110615102679689188

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar