Denne er basert på LCHF-bloggen, og råkremen er funnet på lavkarbo.no
4 stenger med rabarbra
2 ss sukrin
100-200 g bringebær
100g mandler (knuses)
50g smør
1ss kanel
Del rabrabra i biter og bland det med bringebær, sukrin og kanel. Mandlene knuses og smør knas inn. Dette strøs over blandingen.
Stekes på 180- grader i ca 30 minutter.
Råkrem (funnet på lavkarbo.no postet av Gerd)
4 stenger med rabarbra
2 ss sukrin
100-200 g bringebær
100g mandler (knuses)
50g smør
1ss kanel
Del rabrabra i biter og bland det med bringebær, sukrin og kanel. Mandlene knuses og smør knas inn. Dette strøs over blandingen.
Stekes på 180- grader i ca 30 minutter.
Råkrem (funnet på lavkarbo.no postet av Gerd)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar