tirsdag 30. august 2016

Rabarbra/bringebær smuldrepai

Denne er basert på LCHF-bloggen, og råkremen er funnet på lavkarbo.no

4 stenger med rabarbra
2 ss sukrin
100-200 g bringebær
100g mandler (knuses)
50g smør
1ss kanel

Del rabrabra i biter og bland det med bringebær, sukrin og kanel. Mandlene knuses og smør knas inn. Dette strøs over blandingen.

Stekes på 180- grader i ca 30 minutter.

Råkrem (funnet på lavkarbo.no postet av Gerd)


1-2 porsjoner, totalt 3karber)
1 egg
1ss sukrinmelis
-vispes til eggedosis

1dl kremfløte
¼ krm stevia
- vispes til krem

Begge deler blandes sammen.
Jeg er ikke så glad i sukrin smaken, men her kan den med fordel byttes ut med Natreen, om man vil bruke kunstig søtstoff. Prøv deg frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar