Søk i denne bloggen

torsdag 18. mars 2021

Corona, 2021. Here we go again!

Fjorårets Corona-bucket list

Ja, vi lever i verdens beste land. De fleste får penger inn på konto hver måned. Likevel har 500.000 vært permittert og alle studenter og deltidsansatte har mistet tusenvis av kroner i inntekt. Bedrifter blir tvunget til å holde stengt eller delvis stengt med usikre og dårlige kompensasjonsordninger. 100 millioner i verden er presset utvikle fattig dom. Mange «vanlige» mennesker som mister livsgrunnlaget sitt. Det dør fler eller like mange av tiltak og konsekvensene av de. Både manglende behandling, folk som ikke får mat, og isolasjon som fører til vold drap og selvmord. 
Det er en krise, og vi sitter uten makt fordi de fleste regjeringer har innført kriselover. 

Uansett. Jeg får ikke gjort så mye, men jeg er kritisk til håndteringen og savner i større grad konsekvensutredning og faglig begrunnelse for mange av tiltakene. 

Forsker Mette Kalager har også etterspurt en del av tallene beslutningene blir fattet på: 



Jeg er i mot maskepåbud : 

Jeg er imot diskriminering av uvaksinerte. 

Jeg er imot begrensing av bevegelsesretten og begrensinger i eget hjem. Når det er sagt, så er AVSTAND det beste middelet mot spredning. Land med de strengeste lock down har også de høyeste dødstallene. Men er det høna eller egget? Det som er veldig interessant er at Texas nå har åpnet staten og fjernet maskepåbudet og antall innleggelser har gått kraftig ned de siste 3 ukene. 


Jeg har FULL forståelse for frykten for overbelastning av helsevesenet. Å ikke kunne behandle alle som blir syke ville vært enda verre. Andre land har økt både intensivplasser og satt opp feltsykehus for å stå klare. Norge har ikke økt kapasiteten med EN intensivplass! 

På et år, med det som argument stenges igjen Norge ned, fremfor å øke kapasiteten. Vi har satset alt på ETT kort, vaksinen. Hva om den ikke virker som man håper? 





Jeg er for at staten burde pimpet opp helsevesenet med flere folk og senger (er selv helsepersonell) slik at vi kunne stått mere rustet. Hadde folk dødd som fluer rundt oss hadde ingen ville hatt besøk og alle hadde holdt seg hjemme. 

Men fasiten får vi nok ikke. 
Det som er synd er at det finnes behandlingsmetoder med gode resultater som ikke får brukes. 

Bla et forsøk med Ivermerctin på helsearbeidere. 800 fikk Ivermerctin 400 fikk placebo. INGEN av de 800 ble smittet, 58% av placebogruppen ble smittet. Altså det kan se ut til at man kan FOREBYGGE sykdom, og at behandling ved positiv test ville redusert innleggelser og død. 

Craig Kelly en australsk politiker har virkelig engasjert seg i disse behandlingsalternativene. Her er noen eksempler: 


Ivermerctin er heller ikke uten bivirkniger, så det er også grunner til å ikke bruke det: 

Sink gjør at virus sliter med å formere seg i cellene og øker effekten av HCQ.






De fleste som blir alvorlig syke av Corona og dør har lave D-vitaminverdier. FHI vil likevel ikke anbefale tilskudd. 
Men kjære vene, sjekk nivåene dine og hold deg på rundt 100 i blodet. 





Finnes det alternativer får man ikke nødgodkjent vaksiner. Jeg er overbevist om at 1000-vis kunne vært reddet med billige medisiner uten farlige bivirkniger. 

Asymptomatisk spredning er også en seiglivet myte. Det er ikke et problem. 




Jeg har tatt de fleste vaksiner. Jeg har selv VALGT å ta ekstra vaksiner som f.eks hepatitt A ved reise til Asia. mRNA kan vise seg å bli et medisinsk gjennombrudd. Uansett så bør man få velge om man vil være med på testingen. 

De har prøvd å lage vaksine mot både Hiv, Malaria og Corona over 20 år. (Disse har visse likhetstrekk) 
De har aldri kommet forbi dyreforsøkene. Denne gangen klarte «alle» det i 2020, og dyreforsøkene går parallellet. 

Sikkerheten og effekten vet vi tidligst i 2023. Det blir uansett vanskelig å gjøre en vaksine som ikke er godkjent obligatorisk før det 😊

Vaksinene er KUN nødgodkjente og for folk i USA gjør det at de ikke får erstatning på lik linje som hvis de hadde blitt skadet av influensavaksinen. (Som er godkjent) 

Vaksinene gjør deg ikke immun, forhindrer ikke spredning. I bestefall gjør den deg mindre syk. 




Men nå er det vår, ALT er stengt, og man har familien på maten. Jeg kan og må heldigvis både jobbe hjemmefra og være på jobb i løpet av ukene. 


Nå skal jeg prøve å dele sol, hverdag og humørøkende aktiviteter i en Coronahverdag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar