Søk i denne bloggen

tirsdag 13. april 2021

Coronadays (10) Egenpleie

Altså nå kjenner jeg mange som er lei. Samfunnet er poralisert i, for tiltak og mot tiltak. For vaksine, mot vaksine. For vaksinepass mot vaksinepsss.  
Man er lei av å ikke kunne besøke eller ha besøk, lei av å netthandle, gå med munnbind på butikken og sprite hender. Hundretusenvis er permiterte og uttallige restauranter, treningssenter, svømmehaller og hoteller er stengt. 

Nordmenn er et snilt folkeslag. I andre land trekker tusenvis av demonstranter til gatene i opprør over tiltak og nedstengning. Vi angir naboen og kriger på Facebook, mens vi lydig følger råd og regler. 

Det er et par hundre som demonstrerer, og en og annen forsker, overlege og jurist som får et og annet innlegg mot tiltakene i ny og ned. Det drukner derimot i smittetall og mutasjoner. 


Nok om det, vi er mange som er lei, men som føler man ikke kan klage. De bedriftene som denne runden er åpne, sliter også. Eksempel på dette er hudpleiere og frisører. Folk skal hverken feire bursdag, bryllup eller konfirmasjon. Ikke skal de ut og reise heller. Det gjør at det at langt mindre «trøkk» hos disse.  Hjemmekontor og familiepåske, utløser ikke det samme behovet for egenpleie som til vanlig, hos mange. 

Etter at jeg gutset på å spare håret og ikke farge det, har jeg spart tusenvis av kroner. Når det er sagt, så er det stas å gå til frisøren, få stusset tupper og kanskje sette inn litt ekstra hår. Det er minst 8 mnd siden jeg var der sist. 

Er man lei, men fortatt har litt «drive» så bruk det til egenpleie. Her snakker jeg solarium, hudpleier, sminke og hårstell. Er du lei og deppa, så kan dette helt klart gi deg LITT medvind i humøret. 





 Lakk negler, både på hender og føtter, bruk kur i håret, og smør deg med en god krem. Med litt farge på kroppen, friserte bryn, litt krøll i håret og lakk på neglene, så føler man seg fort litt bedre. 



Støtt frisøren og hudpleieren din, og unn deg selv å stelle deg litt ekstra. 

Det er mye man ikke kan gjøre noe med om dagen, men dette er ting du kan ha kontroll på 💪🏻😀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar