Søk i denne bloggen

søndag 13. oktober 2019

Høst, mat, hverdag 6. Raclette

Det gode gamle raclette-jernet er en koselig form for sosial middag. 
Kjøtt, grønnsaker, og ost. 

Ungene elsker å steke sin egen mat, og alle plukker og spiser det de vil. 

Det er faktisk første gang jeg har dratt i gang en raclette kveld og tok litt hva jeg hadde. 
Entrecôte,pan steak, kylling filet, pølse, og kjøttkake-biter. 
Kokt ris, brokkoli, kokte poteter, hvitløksbåter i olje, og tomater. Litt potetsalat og aioli, og en glutenfri focaccia. 

Nydelig 💖👌🏼 




Det tar litt tid, men man har kanskje litt godt av å gire helt ned og sitte samlet og vente på maten. 

Sønnen min spiser masse kjøtt når han får det tilberedt på denne måten. 

Det kan virkelig anbefales og det blir ikke lenge til neste gang. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar