Søk i denne bloggen

tirsdag 4. oktober 2016

Hjerte og kar og forskning.

Alle som blir satt på lavkarbo blir advart mot fettet, om kolesterolet og alt det andre som kan bli en konsekvens. Merkelig at vår brød, potet og melangespisende landet i det hele tatt har hatt hjerteinfarkter. For de fleste livsstilsykdommer som bla kreft ( finnes selvfølgelig mange genetiske varianter også), høyt blodtrykk og kolesterol, så er normal vekt forebyggende. Så hvis det å kutte ned på karbohydrater, spise mindre raffinert mat, og ikke frykte fullfete produkter, kan få deg ned, eller opprettholde vekt, hva er så galt ned det? 

Kjøttintaket øker ikke på lavkarbo, du kan være vegeterianer og leve lavkarbo, egg spiser kanskje folk mer av, men faktum er at folk ville spist mindre. De kutter ut alle ferdige frokostblandinger, pommes frites, butikk-kjøpt brød og sukkerholdig drikke. Folk vil ikke spise MER, men mindre. 

Det kommer mer og mer og mer forskning som bekrefter at det var ikke fettet. Folk spiste mindre kalorier og ble feitere en noen gang. 

Er du fortsatt usikker? Les på kostdoktorn.se. 

Her er en fin forskningsrapport. De som spiste frokostblandinger, drakk mest alkohol og mye stivelsesrik mat hadde større risiko en de som spiste mest fett og protein... 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar