Søk i denne bloggen

tirsdag 6. juni 2023

Tuberkulose

Hvorfor i all verden har de fjernet Tuberkulose-vaksinen fra det norske vaksineprogrammet? TB tar livet av 2 millioner hvert år og 8-10 millioner blir syke. 

Vaksinen er effektiv og en dose varer livet ut. Denne forhindrer at du blir syk, og forhindrer smitte i motsetning til F.eks corona-vaksinene. 

I tillegg viser det seg at denne vaksinen kan beskytte mot andre infeksjoner også. Den «primer» ditt medfødte immunforsvar. Det viste seg at de barna som er vaksinert med TB i Afrika er generelt friskere. 
Noe tydet også på at de landene med høy dekning av TB vaksine ble mindre rammet av Corona. 


Christine er en dansk vaksineforsker og har forsket i 28 år. Hun var derimot skeptisk til å vaksinere friske og unge mennesker mot corona. Hun fikk overraskende mye taletid i Danmark. Nå kjemper hun hardt for at de som har fått bivirkninger skal få hjelp.

Christine snakker om vaksinering mot covid og barn
 

Mer av Christine :
Om vaksineeffekt utover å beskytte mot sykdommen.
 
Naturlig immunitet er best, så lenge ikke den opprinnelige sykdommen er verre.

Forskning på effektene av BCG 

Vaksinefeltet er ikke svart/hvit og selv om staten anbefaler ting så er det lov å ta en runde selv. De har fokus på hele populasjonen og ikke enkelte individer. Men bare du er deg, og det er ikke sikkert DU trenger alt 🌟. Når det er sagt ser det ut til at BCG vaksinen er noe som BURDE tilbake på vaksineprogrammet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar