tirsdag 17. september 2019

Høst, mat og hverdag 3. Lasagne

Lavkarbolasagnen er noe av det beste jeg lager. Nå på slump, og med glutenfrie plater fordi de jeg lagde selv satte seg fast i matpapiret (hadde ikke bakepapir)

Stek 2-3 pk kjøttdeig 
Hakk en hel løk 
Brun løk og kjøttdeig, ha i et glass dolmio. Med eller uten hvitløk. 
Krydre 

Ca 2 dl fløte, 80-100 g kremost, 100g revet ost. Litt revet parmesan i tillegg. 
Varmes til alt har smeltet. 

Hvis du lager dine egne pastaplater så er det:

120g Philadelphia 
2 ss fiberhusk 
4 egg. 

Helles utover smurt bakepapir og stekes på 140 grader i ca 20 min. 

Denne gangen gikk det skeis så da fant jeg noen gamle glutenfrie vanlige plater i skapet. Helte over litt ekstra væske for det trenger jo disse 

Stekes i ovnen ca 25 minutter (toppet med Jarlsberg)

Serveres med en god salat 👌🏼 










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar