tirsdag 30. august 2016

Sjokolademuffins

Søndag er "den store forberedelse av mat til uka" dagen.
Jeg var klar, jeg skulle bake muffins. Åpnet kjøkkenskapet, og manglet nøtter... Dvs jeg hadde 50 g valnøtter....arg.

Vel man tager hva man haver..:
3 egg
1 ts stevia
2 ss sukrin
50g valnøtter
50g solsikkerkjerner
50g gresskarkjerner
2 ss fiberhusk
4 storebananer (ca 550 g)
2 ss smør
1 ts vaniljepulver
1 ss kakao
1 ss hi maize

Blande det tørre i en blender.. (jeg bommet litt her i dag, tok smøret sammen med kjernene og det gikk dårlig.. vel det ble muffins med litt å tygge på..)
Visp eggene og hell oppi de moste bananene. Tilsett alt det andre og fordel i 10 muffinsformer, STORE.
Stekes på 175 grader, i ca 40 minutter.
Herlig: hver muffins inneholder :

Energi: 227 kCal
Protein: 7 g
Karbohydrat: 13 g
Fett: 16 g
Natrium: 45 mg

Bytter du ut  sukrin med honning eller kokosblomstsukker, og smør med kokosfett, får du en paleovariant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar